Copenhagen shoes

Dansk kvalitet når det er bedst 

Copenhagen Shoes er et af de nyere sko-brands her i Danmark. Men man skal ikke tage fejl af deres korte tid på markedet, for firmaet har fokuseret på, at man på ingen måder skulle gå på kompromis med kvaliteten.  

Sko til alle anledninger 

Hos Copenhagen Shoes finder du alt, hvad du skal bruge indenfor skotøj. De har et bredt udvalg af sandaler til alle de varme sommeraftener. Men de har også støvler til de koldere vintermåneder i Danmark. Hvis man skal til fest kan man også finde stiletter i mange forskellige former og farver. Så køb Copenhagen Shoes og vær en trendsetter i din omgangskreds. 

Nyt firma, garvede medarbejdere 

Selvom firmaet er nyopstartet, opdager man hurtigt, når man ser deres produkter, at personerne bag er nogen, som har styr på alt fra A-Z. Flere af personerne bag firmaet er også individer, som har været i branchen i mange år, og som er velkendte i præcis denne branche.  

I firmaet har man været enige om, at man aldrig skulle gå på kompromis med kvaliteten af fodtøjet, og at det samtidig også skulle være nydelige produkter. Samtidig var det vigtigt for personerne bag, at de skandinaviske designværdier skulle være en del af firmaets værdisæt, idet det er et dansk firma. 

Du finder sko til børn, kvinder og mænd 

Hos Copenhagen Shoes har man valgt at hovedfokus er kvindesko, hvor man finder alle slags fodtøj. Dog producerer firmaet også sko til mænd i en rimelig prisklasse. Her er det blandt andet muligt at finde elegante sko til manden som allerede har alt.  

Firmaet har igen skabt et kvalitetsprodukt, hvor man som mand kan stå skarpt på arbejdspladsen med de lækreste sko. Til børn vil man også kunne finde et udvalg af forskellige slags fodtøj, så hvis man er en familie, der skal afsted, kan Copenhagen Shoes sørge for, at man alle ankommer med sko som både er moderne, men også af høj kvalitet. 

Bæredygtighed betyder meget for firmaet 

Hos Copenhagen Shoes arbejder man også på ar være så bæredygtige som overhovedet muligt. De arbejder med et koncept, de kalder We Care, hvor de arbejder mod, at være 100% bæredygtige. De ved godt, at de ikke er det endnu, men de har medarbejdere ansat til at finde på nye metoder, så de kan producere de mest klimavenlige sko. F.eks. er alle skokasser fra firmaet lavet af genbrugsmaterialer, hvilket kun er én ting de har gjort.  

Samtidig kigger de på, hvordan de kan reducere vandforbruget og forureningen ved produktionen af deres produkter. De siger selv, at det for dem handler om ordentlighed, ærlighed og respekt. Copenhagen Shoes er ude hos flere forhandlere i dag, og har også deres egen webshop, så tag et kig ind forbi, og find sko til den lejlighed du søger. Om du skal i haven og arbejde, på arbejde, hente børn eller til fin fest, så har de lige det par sko, du står og leder efter.