One Stop Shop

Er du webshopejer med udenlandske kunder? Se her

Det smarte ved at have en webshop er blandt andet, at man har mulighed for at sælge til folk over hele verden. Det betyder, at man kan have mange flere kunder i dag, end man har kunnet før i tiden. Det er ganske smart, men det gør det også en smule mere kompliceret, fordi der kan være flere regler, som man skal være opmærksom på for ikke at lave fejl i ens firma. Det er f.eks. ekstremt vigtigt, at du husker at betale moms, når du sender til udlandet.  

Få hjælp fra TIMEVAT 

Ens virksomhedsøkonomi er hele grundstenen for, at det hele kan køre rundt. Har man ikke overblik over økonomien, har man ikke overblik over virksomheden. En vigtig del af at have styr på økonomien indebærer naturligvis, at man betaler det, som der er lovpligtigt at gøre som virksomhed. Betaler man f.eks. ikke sin moms, kan man med frygt vente en bøde, der er på vej i ens retning. Der er desværre flere firmaer, der ikke har styr på at betale deres moms, og det kan hurtigt betyde undergangen for en virksomhed. Du kan benytte dig af One Stop Shop, når du skal registrere din moms. Dette er en ordning, som EU har vedtaget, at firmaer med kunder i udlandet skal overholde. Så skal du bruge one stop shop – få hjælp af TIMEVAT

Du skal registrere dig på Tast Selv SKAT 

Udover moms skal man også huske at betale sin skat, når man har firma. Derfor skal du logge ind på Tast Selv SKAT, hvorigennem det også er muligt registrere sin indbetalte moms. One Stop Shop garanterer dig for, at alle der handler i EU skal overholde samme regler som dig. 

Ekstra momsregistrering med lager i udlandet 

Der er mange webshops, der vælger at have lager i udlandet, da det kan være en billigere løsning, da man kan undgå at betale for meget for forsendelse. Her skal man igen være opmærksom på lovgivning omkring moms. Det er nemlig lovpligtigt at betale lokal moms det sted, hvor man har sit lager. Derudover skal du desuden have et momsnummer i udlandet. 

Moms kommer med nye regler 

Der er ingen skam i, at man har svært ved at overskue, hvordan man korrekt skal registrere moms og skat i sit firma. Men det er en skam, hvis man ikke er realistisk omkring, at man har brug for assistance. Nye regler træder også nogle gange i kraft, og det gjorde det for ikke længere siden end d. 1. juni 2021. Det er vigtigt, at man er opdateret på alle nye regler omkring moms, hvis man skal gøre det korrekt. Men det er måske ikke lige det, som du brænder for i dit firma. Derfor kan det være en stor fordel at få hjælp til det, så man har garanti for, at der er styr på det hele.