frokostordning københavn

Få den lækreste frokostordning på jobbet med Ryde Gastronomi

En almindelig og gennemsnitlig dansk voksen person vil bruge størstedelen af sine vågne hverdagstimer på et arbejde. Der skal arbejdes meget, og det er sjældent man får mere energi til dagen, hvis der kun bliver indtaget en sølle madpakke med klapsammenmadder.  

Derfor vælger mange arbejdspladser at indføre en frokostordning. Det kan i store firmaer være en særskilt kantine, men for firmaer og arbejdspladser af en lidt mindre størrelse kan det bedre mening at bestille catering udefra.  

Hvis du også går og leder efter den bedste frokostordning i København og omegn, så skal du ikke lede længere. Ryde Gastronomi er svaret. De tilbyder denne udefrakommende catering, som er frisklavet hver dag uden kompromisser.  

Hvem er Ryde Gastronomi?  

To gourmetkokke, som har tidligere har arbejdet på restauranter med Michelin-stjerner, er gået sammen og har skabt Ryde Gastronomi. Ryde Gastronomi holder til i nærheden af København hovedsagligt.  

De har sat sig for at udbyde den bedste frokostordning til firmaer, arbejdspladser og lignende i hele Storkøbenhavn. Deres overbevisning centrerer sig omkring at den gode mad giver glade samt mætte folk, og det er vejen mod en god arbejdsplads, som får udrettet klart mest.  

Maden er altid lavet med passion, kærlighed og enormt stort håndelag. Det betyder også at der vil få både klassiske retter, men klart også en række nye retter, samt nye og forfriskende fortolkninger af velkendte hverdagsretter. Alle retter er lavet med en snert af gourmet.  

Hvad får man når man får den bedste frokostordning i København?  

Ryde Gastronomi har en fin og intuitiv hjemmeside, som giver alle potentielle kunder og andre interesserede et overblik over mulighederne for at få en frokostordning i København og omegn.  

Deres frokostordning vil hver uge have en forskellig plan, som har et væld af varierede retter. Du vil altid kunne regne med én varm ret, der fungerer som dagens ret. Derudover vil der altid være forskellige friske salater, som både foregår som udmærket tilbehør til den varme ret, men også kan være supplement til enten madpakke, rugbrød fra buffeten eller noget tredje.  

Der er nemlig altid en mulighed for at smøre sig et stykke rugbrød, hvis man har frokostordningen fra Ryde Gastronomi. Der vil være både mørkt, lyst og almindeligt rugbrød til stede, og alle de tre slags vil selvfølgelig være hjemmebagt. Til de tre slags brød vil der ligeledes være tre slags pålæg, som er skiftende fra både dag til dag, og hvis ikke så vil det være skiftende fra uge til uge. Der vil altid være gengangere, som man kender fra klassiske pålægsborde.  

Én af de mest særlige ting ved frokostordningen fra Ryde Gastronomi er deres ekstra ret to gange om ugen, som er et lækkeri. Det er henholdsvis en osteanretning og en dessert. De skifter ligeledes fra uge til uge, og de planlægges efter sæson, højtider og andet.  

Alle retter, tilbehør som hovedretter vil altid laves af lokale råvarer, hvor der vil være fokus på økologi og bæredygtighed. Tilmed vil der laves retter særligt af årstidens grøntsager.