Få din helt egen nedgravet trampolin!

Vidste du, at man sagtens selv kan få en nedgravet trampolin? Du har måske set dem ude i verdenen forskellige steder og tænkt at det var smart, fordi så fylder de ikke så meget. Men så begynder du at kigge på trampoliner og ser, at de er så store og fylder så meget. Men det behøver de ikke, fordi man kan nemlig nedgrave dem. Og så tænker du måske, at det også lyder bøvlet, først skal du købe en trampolin og så skal den nedgraves. Men du kan faktisk købe en trampolin til nedgravning. Altså kan du købe trampolinen og nedgravningen i en boks. Så får du både trampolinen og servicen, der graver den ned for dig i en pris! Er det ikke smart!

Trampoliner skal have hulrum under sig

Først og fremmest er det en god ide, at forstå, hvorfor trampoliner har deres hulrum under sig. Det er ikke kun til pynt. Det er faktisk ret vigtigt for selve trampolinens funktion. Ellers virker den ikke. Hvis man tænker logisk over det, så giver det god mening. Altså, en trampolin skal kunne skubbe tilbage imod dig, når du hopper ned på den. På den måde skubber den dig op i luften og du kan hoppe som man gør på en trampolin.

Men forestil dig at trampolinen ikke havde deres hulrum under sig. Så vil du bare hoppe ned i jorden. Du skubber jo din vægt imod selve trampolinen og først skal den nedad, før den kan skubbe dig opad. Derfor er det vigtigt at der er et hulrum under trampolinen, så det har et rum til at blive skubbet ned i og komme tilbage op igen, for at få dig op i luften. Hvis dette hulrum ikke var der, hoppede du bare hårdt ned mod jorden, og det kommer du ikke op i luften af!

Lad de professionelle hjælpe med nedgravningen

Men på grund af disse hulrum, så kommer trampoliner så højt op i luften og fylder derfor så meget. For slet ikke at snakke om, hvor besværligt det er, at slå græsset under trampolinen. Men det er derfor det er en smart løsning, at grave trampolinen ned. Så kan du få trampolinen og alt det sjov der kommer med trampolinen, uden at det overtager haven, eller bliver irriterende at vedligholde fremadrettet. Alt du skal tage stilling til her og nu, er hvilken trampoline du vil have. Hvor stor den skal være, eller hvilken farve den skal være!

Du skal heller overhovedet ikke bekymre dig om selve processen. Det er et professionelt hold, som har gjort det en del gange. Du skal ikke bekymre dig om, at de graver et hold i din have, om de graver dybt nok ned eller i den rette størrelse. Som sagt har de gjort det før, og med dem her, så køber du også trampolinen af dem, så det er velkendte trampoliner de opererer med. Det skal også fjerne noget af tvivlen, at når de er færdige, så vil du slet ikke kunne set hullet. Det er være, som om trampolinen er naturligt placeret!