Dunlopillo

Få en god nats søvn med en seng og madras fra Dunlopillo

Leder du efter den perfekte seng eller madras, der støtter og tilpasser sig din krops behov? Så har vi en anbefaling til dig: Dunlopillo producerer senge og madrasser af topkvalitet og i naturlige materialer, der også er et fremragende valg for allergikere. Læs mere om, hvorfor Dunlopillo er så fantastiske, her på siden, og køb din næste seng eller madras lige her: https://www.sengespecialisten.dk/brands/dunlopillo  

Maksimum komfort siden 1929 

Dunlopillo er baseret på en god idé til et materiale, som den britiske videnskabsmand E.A. Murphy fik i 1929 – og siden da har mærket arbejdet med og perfektioneret den lovende formular, så det resulterede i de madrasser og senge af topkvalitet, de er kendte for i dag. Idéen var ganske simpel: Murphy fandt frem til, at man kunne tage rågummi fra gummitræer, piske det og bage det ved en bestemt temperatur – og at man derefter stod med et yderst komfortabelt materiale, der gav sig og tog form efter kroppen, men samtidig gav den støtte, vi også har behov for. 

Hvad de færreste i dag ved er, at Dunlopillos formel i starten blev brugt til at skabe behagelige sæder til lange ture på motorcykler, fly m.m. Men de tænkte hurtigt større og indså, at de med den rette innovation havde et kæmpe potentielt marked inden for senge og madrasser. 

Derfor skal du købe en seng fra Dunlopillo 

Når du køber en seng og/eller madras fra Dunlopillo, kan du være sikker på, at du får både kvalitet og holdbarhed med i købet. Hvad end, du er på udkig efter en elevationsseng, boxmadras eller kontinentalseng, så kan du med sikkerhed finde et alternativ, der passer dig, i Dunlopillos brede sortiment. Fælles for sengene er, at de alle er udstyret med en latexmadras og fås i mange forskellige fastheder – så der altid vil være en, der passer perfekt til din krop og dens behov. 

En af de egenskaber, der gør, at Dunlopillo støtter kroppen så godt, er madrassernes syv komfortzoner. De fungerer sådan, at madrassen har forskellige fastheder forskellige steder, så den understøtter hver del af din krop sådan, som den har bedst af. F.eks. vil der under din lænd være mere støtte end under hofterne, da det giver de fleste den optimale støtte under søvnen – men de enkelte zoners fasthed varierer selvfølgelig efter den generelle fasthed, du ønsker i din madras. 

Naturlige og allergivenlige senge og madrasser 

For Dunlopillo er det vigtigt kun at bruge de bedste materialer til deres senge og madrasser. Derfor fremstiller de disse af naturens egne materialer, så alle deres produkter både er åndbare og allergivenlige – så har du et ekstra stort behov for at sove i et godt ventileret miljø, vil vi altså helt sikkert anbefale dig at vælg en Dunlopillo-seng eller madras, samt selvfølgelig at lufte ud i soveværelset regelmæssigt. F.eks. er et af de vigtigste materialer i Dunlopillos produktion naturlatex: et yderst fleksibelt materiale, som fungerer fremragende i særligt elevationssenge, og som sikrer dig optimal støtte hver eneste nat.