maileg dukkehus

Forkæl børnene med legetøj

De fleste forældre elsker at forkæle deres børn med legetøj. Leg er en stor del af børns trivsel og udvikling, og det er naturligvis noget, man som forældre gerne vil skabe de bedste rammer for. Med Maileg kan du få kvalitetslegetøj, der både er pænt og holder til leg. De fine mus i Maileg dukkehus-serien er også nogle, som pynter flot på hylden, når de ikke bruges til leg.

Dukkehus-samlingen

De fleste børn oplever at have noget, de samler på gennem tiden. Dukkehuset er der mange børn, der har haft glæden af at samle på. Med Maileg dukkehus-serien kan man for eksempel give sit barn selve dukkehuset, måske nogle dukkehusmøbler og et par af de søde mus i tændstikæsker til en start, hvorefter barnet selv kan samle på flere mus til familien og forskelligt tilbehør.

Med Maileg dukkehuse kan børnene samle på den søde familie af mus, der hører til serien. Det kan være en god idé for eksempel at starte ud med en mor og far mus, en babymus og måske en lillebror mus eller en lillesøster mus, alt efter hvad budgettet råder over. Herefter kan børnene selv samle videre og enten spare op til de andre familiemedlemmer i musefamilien, eller ønske sig dem i gave.

Der findes meget forskelligt tilbehør og forskellige muse-familiemedlemmer i Mailegs dukkehusserie. Du kan følge med og se, hvad der kommer af forskellige spændende nyheder inden for serien, og du kan også holde øje med, hvornår der er tilbud på Maileg-seriens mus og tilbehør, så du kan være på forkant med jule- eller fødselsdagsgaver.

maileg dukkehus

Støt barnet i dets udvikling

Børnene har det selvfølgelig sjovt og hygger sig med at lege med dukkehuset, hvilket er enormt vigtigt, men der er faktisk flere fordele ved det. Ved at give børnene et dukkehus med forskellige samleobjekter, lærer børnene i en tidlig alder princippet i at prioritere. De skal prioritere hvilke ting, de helst vil have til dukkehuset, og lærer på den måde, at man ikke bare kan købe det hele på én gang.

Det er sundt både for børn og voksne at have nogle projekter, som man går op i, og som man glæder sig til at bruge tid på. Børnene kan med dukkehus-serien fra Maileg med tiden samle på de mange samleobjekter, der hører til serien, og det giver en følelse af at opnå et mål, når man kan se sin samling vokse.

Lær barnet at værdsætte sit legetøj

Ved ikke at give barnet hele samlingen på én gang, lærer man også barnet at værdsætte sit legetøj. Hvis man ikke har muligheden for at få alt sit legetøj på én gang, værdsætter man det legetøj man allerede har meget højere. Det er en god tjeneste at gøre børn, at de fra en tidlig alder lærer, at man ikke kan få alt det, man gerne vil have på én gang.

For eksempel kan barnet ønske sig tilbehør til dukkehuset i jule-eller fødselsdagsgave eller spare op til storesøster mus med sine lommepenge. Der er mange muligheder for både sjov og lærdom med de søde små mus i tændstikæsker.