dagcreme

Forkæl dig selv med en lækker dagcreme

Tør hud er noget af det mest irriterende at have problemer med. Om sommeren kan solen tørre huden ud, og om vinteren kan de kolde temperaturer være hård ved huden. For at undgå den slags problemer, kan det være en god idé at investere i en god dagcreme. Udover at det er praktisk, er det også en lækker selvforkælelse. 

Pas på din hud 

Det er vigtigt at passe på sin hud, så man ikke får problemer med tør hud eller lignende, da det hurtigt kan blive meget generende. Det er derfor en god idé at investere i en lækker dagcreme, som kan hjælpe med at fugte din hud. Det er en god idé at bruge cremen fra morgen af, så din hud får tilført fugt efter nattesøvnen. 

Derudover er det en god idé at snuppe en dag i ny og næ, hvor du ikke bruger creme, så du ikke ødelægger hudens naturlige fedtlag. En god dagcreme er en rigtig god investering, og den er med til at holde huden sund, men det betyder ikke, at man skal bruge den hver eneste dag. Det bedste du kan gøre for din hud er at veksle mellem at bruge dagcreme og give din hud fri for hudprodukter. 

Find den rette dagcreme 

Der findes mange forskellige typer af dagcreme, og derfor kan det også være svært at finde den rigtige. Du kan heldigvis læse om de forskellige produkter, eller du kan spørge en forhandler i en butik. Et godt råd er at vælge en creme, som giver dig den fugt, du har brug for.  

Har du for eksempel tør hud kan du finde en creme med ekstra fugt, som holder i flere timer. Er det tilfældet for dig, kan det være en god idé at investere i to cremer: en almindelig dagcreme og en ekstra cremet en med ekstra fugt. Har du tør hud er det en god idé at veksle mellem disse cremer. Har du helt almindelig hud kan du formentlig nøjes med en almindelig creme. 

Du kan også finde cremer med og uden parfume. Også her kan det være en god idé med en af hver. En velduftende creme er lækker, men din hud har også godt af at få en pause fra parfumen indimellem, så derfor kan en god løsning være at investere både i en creme med parfume og en uden. 

Andre tips 

Dagcremen er måske det produkt, de fleste bruger mest, når det kommer til hudpleje. Det kan dog være en god idé at supplere med andre produkter. Hvis du bruger make-up til daglig og derfor også bruger make-up-fjerner hver aften, bliver din hud ekstra udsat.  

Makeupfjerner kan godt være lidt hård ved huden, og hvis du mærker til det, kan det være en god idé at veksle mellem hvilken type make-up-fjerner du bruger. Derudover kan man få forskellige produkter som for eksempel øjencreme, som du kan supplere med. Huden omkring øjnene er ekstra udsatte, fordi vi ofte har make-up på i hele området, så derfor kan en øjencreme være en god løsning for nogle. Husk igen blot at veksle, så du ikke bruger cremen hver dag.