gardin bussen

Gør det nemt og bekvemt for dig selv – vælg gardinbussen og slip for besværet

Skal du have fornyet dit hjem? Så smut ind på Gardinbussen Københavns hjemmeside https://gardinbus.nu/gardinbussen-koebenhavn/ og få dig et tilbud du ikke kan sige nej til. 

Hos Gardinbussen kører vi hjem til dig og udfører alt arbejdet for dig så du bare kan slappe af og nyde resultatet.  

Skab en ny atmosfære i dit hjem 

Hvilken stemning drømmer du om? Drømmer du om en minimalistisk stil, skandinavisk eller skal du have ny farve på hjemmet? Nye gardiner skaber et helt nyt udtryk for dig i dit hjem, og indretningen bliver tilmed en leg med gardinbussen København.  

Uanset hvad du leder efter kan gardinbussen hjælpe dig med at nå din drøm. Så tøv ikke, gå ind på linket ovenover og få dig en uforpligtende snak med en af vores rådgivere. 

En nem og overskuelig affære 

Gardinbussen kører overalt og er hver uge i København og det omkringliggende område. Processen er nem og overskuelig. Den kan forklares i 3 trin. Læg mærke til hvor lidt du skal gøre. Vi tager os af alt besværet. 

  • Trin 1 Vælg de gardiner du vil have 

Bussen ankommer med et stort udvalg af prøver på de varer vi sælger. Prøverne kan du teste i det værelse hvor du ønsker nye gardiner. Vi har et stort udvalg af både rullegardiner, lamelgardiner, stofgardiner, plisségardiner og andet. 

  • Trin 2 Det rigtige vinduesmål 
  • Trin 2 er et vigtigt punkt at få helt korrekt. Det er nemlig blevet tid til at måle vinduet så gardinerne produceres i de helt rigtige mål. 
  • Trin 3 Montering 

Efter produktionen af dine nye gardiner er det tid til den bedste del af hele processen. Vi skal nemlig til at montere de nye gardiner. Det eneste du skal gøre er at tage dig en kop kaffe og nyde at arbejdet udføres professionelt. 

Pris- og tilfredshedsgaranti

Hos Gardinbussen har vi prismatch hvilket betyder at vores kvalitetsgardiner sælges til markedets billigste pris. Så hvis det lykkedes dig at finde gardinerne andre steder til en mere fordelagtig pris så får du gardinerne til samme pris som den du fandt.  

Tilfredshedsgaranti: Hos os får du tilfredshedsgaranti hvilket vil sige at vi ikke tager afsted før du er tilfreds med din montering.  

Den københavnske forskel 

Vidste du at Københavnerlejligheder ofte har brug for en anden løsning en villalejligheder? Derfor kan det også være en stor ting at kaste sig ud i selv at finde den rigtige gardintype, og selv stå for monteringen der skal gøres med millimeter præcision.  

Grib knoglen og ring til gardinbussen København i dag. 

At skabe en ny stil i sit hjem er ikke en beslutning der er nem at tage. Hos Gardinbussen har vi gjort en beslutning nemmere at tage. Vi har gratis rådgivning over telefonen, tøv derfor ikke med at tage kontakt til os.  

Til dig der bor i København kan vi ligeledes tilbyde at køre forbi med vores lager. På den måde kan du se prøverne med egne øjne. Dette giver os mulighed for at give en meget bedre rådgivning. 

Vi tilbyder både at lave arbejdet med det samme, ligesom du også kan vælge at tænke over tilbuddet.