rulleskøjter børn

Sådan får du dine børn til at lege mere udenfor

Alle forældre kender sikkert til, at børnene allerhelst vil sidde med en skærm indenfor. Det kan være utrolig svært, at hive dit barn med ud i den friske luft, når der er en skærm, der frister. Vi lever på en tid, hvor det digitale har stor indflydelse -og sådan skal det også være. Men hvordan gør man, når skærmen pludselig tager overhånd for vores kære børn? Få her nogle gode ideer til, hvad der kan trække dit barn væk fra skærmen og ud i den friske luft. Her vil vi komme ind på løbehjul og rulleskøjter til børn, trampoliner og insekthoteller. Alt sammen noget der kan lokke dit barn ud og væk fra skærmen.

Gør dit barn rullende

Hvorfor ikke investere i en gave, der er med til at gøre dit barn mere aktiv? Hvad enten det er et løbehjul eller rulleskøjter til børn, vil du helt sikkert gøre dit barn glad med en gave på hjul. Med et par fede rulleskøjter side by side eller inliner rulleskøjter børn vil helt sikkert gør dit barn glad. Med et par rulleskøjter er dit barn godt kørende, og det vil helt sikkert give dit barn mere lyst til at være udenfor. Hvis ikke rulleskøjter børn er sagen, kan det være, at dit barn er mere til et løbehjul. Uanset hvad dit barn er mest til, så tag et kig på Legehjulet.dk 

Her er der utrolig mange muligheder for en fed aktiv gave til barn. Dit barn vil, ved at vælge rulleskøjter til børn, automatisk blive mere aktiv og komme væk fra skærmen.

En trampolin kan få dit barn op ad sofaen

Noget som stort set alle børn synes er sjovt, er at hoppe. Så hvorfor ikke investere i en trampolin? På den måde kan dit barn blive mere aktiv på en sjov måde. Der findes både trampoliner man bare kan stille op i haven, men også nogle til at grave ned, så den bliver plan med jorden. Hvad der passer bedst ind i jeres have, er kun jer der ved. Uanset hvilken I vælger, vil der være mange timers leg ude, med sådan en trampolin. Der kan opstå mange spontane lege i sådan en trampolin. Det er også en aktivitet børn synes er sjov i mange år. Overvej derfor at få dit barn ud i en friske luft, med en trampolin.

Bi og insekthoteller er et hit for hele familien

I den tid vi lever i, har alle insekter det svært. Der har aldrig været så meget forurening som i dag. Samtidig har vi opgivet meget vild natur, og dermed levesteder for de truede bier. En måde vi kan gøre en forskel og samtidig få vore barn væk fra skærmen, er at lave et bihotel eller insekthotel sammen. Hvorfor ikke lave det til et familieprojekt? Når først hotellet er bygget, skal man jo også jævnligt tjekke til de. Måske er der flyttet en bi ind. Dit barn vil elske denne ude aktivitet.