bedemand herlev

Vælg en lokal bedemand og få mere tid til at bearbejde sorgen

Står du i den hjerteskærende situation, at du har mistet en nær ven, et familiemedlem eller en kollega? Når man mister en person, som har været tæt på én, er det ofte der man overvejer hvad der er værd at bruge sin dyrebare tid på som levende. Mange har brug for at bearbejde sorgen, og her gør det ikke tingene nemmere, at der med et dødsfald er en del praktiske ting, som skal ordnes. Lad en lokal bedemand være løsningen og slip for også at skulle håndtere det praktiske – og brug din tid på det som oprigtigt betyder noget i denne svære tid.  

Døden er aldrig nem 

Det at miste en elsket kommer aldrig nogensinde til at være en nem sag. Man siger ikke bare farvel til et andet menneske. I mange situationer siger man også farvel til en del af én selv. Efter dødsfald i ens tætte kreds er man ofte meget sårbar, og selvom døden tæt på er noget af det mest forfærdelige vi mennesker oplever, så er det også i denne tid man kan opleve den største følelse af taknemmelighed og glæde. Man tænker tilbage på alle minderne, og sætter måske ekstra meget pris på de ting, som den afdøde har gjort og været for en. Alle disse ting er naturlige reaktioner og er ofte sunde tegn. I denne tid er det disse ting som burde være centrum i pårørendes liv. Vælger du at bruge den bedemand Herlev, vil du have præcis så meget råderum som du ønsker. Og en af valgmulighederne vil netop være, at du som sørgende kun skal fokusere på at håndtere sorgen og blive et helt menneske igen.  

Få sagt et ordentligt farvel 

Mennesker reagerer meget forskelligt på dødsfald, men langt størstedelen har brug for at få sagt et ordentligt farvel. Om man tror på at afdøde ser med eller ej, kan det være essentielt at få sagt sit farvel til personen, samles med familie og venner, hvor man mindes og sørger sammen. Den metode som de fleste benytter sig af er begravelsesceremonien, og kan virke nærmest helende for nogle. Sådanne ceremonier kan være følelsesmæssigt overvældende, for ofte kommer man igennem hele følelsesspektret. Sorg over tabet. Taknemmelighed og glæde over at være blevet velsignet med de minder man skabte. Nogle gange vrede og uforståenhed overfor hvorfor det lige netop var denne person der skulle rives bort fra en. Mange oplever også at man under en periode præget af sorg reagerer med fysiske symptomer som stress eller depression. Det er altså ikke en underdrivelse at sige, at der ofte ikke er meget overskud at finde frem, under en periode præget af så meget sorg og mangel. Ved en begravelsesceremoni har man muligheden for at lade alle følelserne strømme, for hurtigere at kunne hele på den anden side, og man får netop muligheden for at sige et ordentligt farvel – og dette kan tilmed gøres, hvor presset der følger med sådan en ceremoni undgås.