leje af festtelte

Hold din næste fest derhjemme og spar mange tusinde kroner 

Livet byder på mange gode muligheder for at holde fest. Der er store begivenheder som eksempelvis bryllup, konfirmation og barnedåb, mens de vigtige runde fødselsdage naturligvis også skal fejres på rette manér. 

Når du har noget, du gerne vil fejre, findes der ikke noget bedre end at samle familie og venner til noget godt mad, noget godt at drikke og noget sjov underholdning som eksempelvis livemusik. 

Alt dette er der stor tradition for i Danmark, hvor der bliver holdt fester, så snart muligheden byder sig. Derfor går du måske også med drømme om at holde en fest, når du har sølvbryllup, når din ægtefælle fylder 50, når dit barn skal konfirmeres, eller når en helt anden stor begivenhed skal fejres. 

Men hvis du har kigget på priser på leje af festlokaler der, hvor du bor, ved du, at det er en dyr fornøjelse at leje sig ind i forsamlingshuse og lignende. 

Men det er heldigvis ikke nødvendigt at bruge mange tusinde kroner på at leje et festlokale ude i byen. Hvis du har en have, er der nemlig ikke noget i vejen for, at du kan holde din store fest derhjemme. 

Du har rig mulighed for leje af festtelte hos Ebbes Udlejning, hvor du finder certificerede festtelte i høj kvalitet, som giver dig mulighed for at holde et brag af en fest for at fejre en stor begivenhed – uden det behøver at springe dit budget. 

De perfekte rammer om din fest 

Ved leje af festtelte får du et professionelt telt, som vil skabe de perfekte rammer om din fest. Et telt skaber et hyggeligt rum, og med det rette pynt som eksempelvis blomster på bordene og så videre, vil teltet skabe en lige så god stemning, som du kan få i et forsamlingshus. På en solrig sommerdag vil adgangen til det grønne i din have endda gøre atmosfæren og stemningen i og omkring festteltet endnu bedre. 

Teltene er desuden i en god kvalitet, hvorfor du ikke skal bekymre dig, hvis det begynder at dryppe lidt fra oven, mens du heller ikke skal være bange for stærk vind. I dit festtelt vil i alle komme til at sidde godt og behageligt uanset vejret. Teltene er desuden brandsikre og certificeret efter lovgivningen, så du kan nyde festen velvidende, at sikkerheden er i orden. 

Nem forberedelse 

Fordelen ved leje af festtelte er også, at det hele kommer til at foregår hjemme ved dig, hvorfor du får nemt ved at forberede den store dag. Du kan nemt liste ud i haven og gøre klar, når du har tid efter arbejde, og du kan derfor blive helt sikker på, at alt kommer til at forløbe, som det skal. 

Du kan også leje ekstraudstyr, som gør forberedelsen endnu nemmere. Det kan eksempelvis være belysning til dit festtelt i form af lyskæder, det kan være gulve og scener til teltet, og det kan være mange andre former for tilbehør, som vil gøre din fest helt perfekt.