solcreme der ikke fedter

Brug din telefon, selvom du lige har smurt dig ind i solcreme 

Sommer er lige med mange ting. Det er lige med ferie, afslapning og i nogle tilfælde udenlandsrejser. Det er også lige med masser af sol og mange time rude i solen, så man for alvor kan nyde sommeren og blive gennem-varmet ved vandet eller ved en lækker pool. Det betyder dog også, at man er nødt til at passe på sig selv. Selvom solen er vigtig og dejlig om sommeren, så kan den også være meget farlig, især for sat hud. Det er derfor vigtigt, at man smører sig ind i solcreme, inden man går ud i solen om sommeren. Især mellem 12 og 15, hvor solen er Aller skarpest er det vigtigt at man er smurt ind i solcreme eller søger skygge.  

Det er dog ikke uproblematisk at smøre sig ind i solcreme. Ofte betyder det, at man ikke kan benytte sin telefon eller læse i en bog den første times tid efter man har smurt sig ind i solcreme, men sådan behøver det faktisk ikke at være.  

Invester i noget solcreme der ikke fedter  

Selvom solcreme ofte er forbundet med at være helt fedtet ind i flere timer, og smøre alt fra sine solbriller til telefon og bøger ind i solcreme, så behøver det ikke at være sådan. Man kan nemlig i dag få noget solcreme der ikke fedter, så man kan bruge sin telefon lige så meget som man ellers vilde, eller man kan tage sin bog op på den side man var kommet til. Man gør med andre ord livet en lille smule nemmere for sig selv, hvis man vælger at benytte en solcreme der ikke fedter. 

Solcreme er sjældent populært hos børnene, men det er stadig vigtigt. Det er ikke altid de frivilligt lader sig smøre ind, men hvis man vælger at skifte til en solcreme der ikke fedter, man kan finde på markedet, så kan man med lidt held gøre det en lille smule nemmere for både dig og barnet, at smøre det ind i solcreme.  

Husk at smøre hele kroppen ind, når du bruger solcreme  

Når man smører sig ind i solcreme, så er det vigtigst at man husker, at det er hele kroppen der skal smørret ind. Det betyder, at de steder man ofte glemmer skal man være ekstra opmærksom på. Det kan eksempelvis være steder som ansigtet, hvor man af og til glemmer at smøre sig ind, eller bagsiden af lårene. Ansigtet især er vigtigt, da man hurtigere bliver solbrændt i ansigtet, fordi huden er ekstra følsom. Man kan gøre en ekstra indsats for at passe på sit ansigt ved at investere i en særligt designet solcreme, specielt til ansigtet. En såkaldt ansigtssolcreme koster det samme som alle andre typer solcreme, og findes i mange forskelle faktorer. Ofte er den en smule mere tyktflydende, hvilket betyder, at den ofte holder længere når den er smurt ud.  

Hvis du følger de overstående råd når du bevæger dig ud i solen, så behøver du ikke frygte solen. Dog skal man altid have respekt for den skarpe sol i timerne 12-15.